Promocija i otvaranje izložbe "Ključ života" Lidije Jovanović Marušić

U utorak, 21. svibnja, u prostorijama Kulturnog centra Blato, održana je promocija knjige "Mostovima Firence" i otvaranje izložbe "Ključ života" autorice Lidije Jovanović Marušić. Ovaj događaj, organiziran u suradnji s Narodnom knjižnicom, privukao je mnoge ljubitelje umjetnosti i književnosti.

Lidija Jovanović Marušić, splitska slikarica, svojim radovima unosi toplinu i realizam, te nas vodi na putovanje kroz svoj unutarnji svijet. Izložba "Ključ života" obuhvaća djela nastala posljednjih nekoliko godina, inspirirana životom, prirodom i čovjekom. Motivi ruku, često prisutni u njenim radovima, simboliziraju snagu i priču svake slike.

Kada pročitamo Lidijin roman "Mostovima Firence", možemo zaključiti kako je važno slušati sebe i posvetiti se sebi, donijeti neke nove odluke, iako te odluke mogu biti teške i neizvjesne. S vremenom, sve što smo doživjeli oblikuje nas u osobu koja smo danas – sretnu i zadovoljnu.

Izložba će biti otvorena sljedeća tri tjedna, pa vas pozivamo da je posjetite i uživate u Lidijinim radovima. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo se Kulturnom centru Blato i Blatskim fižulima ustanova u kulturi na pruženoj podršci i pomoći u organizaciji ovog događaja.


Ispis