Održan književni susret s Rosie Kugli

Susret s književnicom Rosie Kugli organizirali smo za učenike osmih razreda Osnovna Škola Blato i učenike prvih razreda gimnazije Srednja škola Blato.

Rosie Kugli je predstavila romane- "NISAM TI REKLA...", "HOD PO RUBU", "DVIJE CRTE PLAVO", "IZGUBLJENA GENERACIJA" i "IZMEĐU". Ovi romani obrađuju teme koje su izuzetno bitne za mlade, uključujući nasilje, drogu, alkohol, maloljetničke trudnoće, suicid i obiteljske vrijednosti. Njezine priče potiču na razmišljanje i otvaraju dijaloge o tim izazovima koji su često prisutni u svakodnevnom životu mladih.

Ovaj susret nije samo inspirirao naše učenike, već ih je potaknuo da razmišljaju dublje o vlastitim vrijednostima i izazovima s kojima se suočavaju. Smatramo da je to iznimno važno za njihovu osobnu i intelektualnu izgradnju.

Želimo izraziti iskrenu zahvalu profesoricama Tončici Farac i Ivani Anić na suradnji. Također, želimo zahvaliti Visit Blato Korčula na financijskoj podršci, bez koje ovaj događaj ne bi bio moguć.

Ostanite u toku s našim aktivnostima jer nastavljamo poticati razmišljanje i promicati vrijednosti koje su važne za razvoj naše mlade generacije.


Ispis