Nezaboravna večer u čast Dana Žena!

Blato, [06.03.2024] – Iako su sinoć pljusak i grmljavina prijetili izvan, Klavirska sala bila je ispunjena toplinom, inspiracijom i pozitivnom energijom tijekom posebne tribine povodom Dana Žena u organizaciji Narodne knjižnice Blato. Unatoč lošem vremenu, naši dragi gosti hrabro su se odazvali pozivu i pridružili nam se u dubokim i značajnim razgovorima o ulozi i značaju žena kroz povijest te njihovoj važnosti u suvremenom društvu.

Svi prisutni, unatoč vremenskim izazovima, uživali su u razmjeni priča, iskustava i misli o važnosti ženskog doprinosa u svim sferama života.

Osobitu zahvalnost želimo izraziti Mojoj Nadalini koja je pripremila ukusnu Blatsku tortu, te Škatuli koja je donijela tradicionalne kolače koji su uveličali naš događaj svojim ukusom i posebnim pečatom.

Hvala svima koji su sudjelovali u ovom posebnom događaju i koji su svojim prisustvom doprinijeli stvaranju toplih i inspirativnih trenutaka. Veselimo se budućim susretima i novim prilikama za zajedničko učenje, razmjenu mišljenja i podršku!


Ispis