2. VEČER LJUBAVNIH RIJEČI

U Klavir sali Doma kulture 2. svibnja Narodna knjižnica Blato organizirala je Večer ljubavnih riječi,kojim je i započeo već tradicionalni program Narodne knjižnice Blato Mjesec kulturne raznolikosti kojeg već dugi niz godina organiziraju. Ovogodišnja gošća Večeri je književnica Sanja Srdić Jungić koja je tom prilikom predstavila svoja dva romana; „Zvijezde među nama“ i „Ti si moje sve“.
Sanja Srdić Jungić rođena u Zagrebu. Magistrirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima, smjerovi odnosi s javnošću te mediji. Nakon sakupljanja iskustva u odnosima s javnošću i organizaciji raznih događanja 2017. preuzela je poziciju voditeljice marketinga u knjižarskom lancu Hoću knjigu, na kojoj radi i danas. Pravi je knjiški moljac, a njezina zaluđenost serijalom o Harryju Potteru ne jenjava ni u tridesetoj pa u slobodno vrijeme organizira popularne kvizove s tom tematikom. Knjiga Zvijezde među nama njezin je prvi objavljeni roman koji je privukao pozornost medija zbog radnje povezane s megapopularnom serijom “Igra prijestolja” u kojoj je Sanja statirala. “Ti si moje sve” njezin je drugi roman, ljubavni roman s elementima obiteljske drame. Trenutačno živi u Zagrebu sa suprugom Sašom, psom Toyem i 2 mačke.
Mjesec kulturne raznolikosti trajat će sve do 30. svibnja, a financijski ga podupiru Ministarstvo kulture i medija, Dubrovačko-neretvanska županija te Turistička zajednica Općine Blato.


Ispis