Proljeće u Knjižnici

Proljetni program u Knjižnici

U Narodnoj knjižnici pozivamo vas da se pridružite našem proljetnom programu, prepunom čarolije, kreativnosti i zanimljivih aktivnosti za sve uzraste! Ovog proljeća, otvaramo vrata bajkovitih pričaonica, čarobnih likovnih radionica i zanimljivih kvizova, uz poseban naglasak na svijet Harryja Pottera.

Evo pregleda aktivnosti koje smo pripremili za vas:

Bajkovite pričaonice: Očekuju vas bajkoviti svjetovi i avanture iz najljepših priča i bajki, koje će oživjeti naše stručne pripovjedačice.

Hogwarts art: Za sve mlade čarobnjake i čarobnice, pripremili smo posebnu likovnu radionicu inspiriranu svijetom Harryja Pottera. Dođite i stvorite svoje čarobne kreacije!

Šareni pijat: Zdrava prehrana je važna za svakog čarobnjaka! Pridružite nam se na interaktivnoj radionici o pravilnoj prehrani koja će vam pomoći da se osjećate bolje i budete spremni za nove avanture.

Magični kviz: Koliko dobro poznajete svijet čarobnjaka? Testirajte svoje znanje na našem zabavnom kvizu i osvojite fantastične nagrade!

Čitateljski klub za odrasle: Za ljubitelje knjige svih žanrova, organiziramo čitateljski klub gdje ćemo zajedno istraživati nove svjetove kroz razgovore i preporuke knjiga.

Pridružite nam se u Narodnoj knjižnici i zajedno stvorimo nezaboravne trenutke ovog proljetnog odmora! Radujemo se vašem dolasku.


Ispis