Otvaranje izložbe i promocija knjige Lidije Jovanović Marušić

Promocija knjige i otvaranje izložbe

📅 Datum: Petak, 21. svibnja
🕣 Vrijeme: 20:30 sati
📍 Lokacija: Kulturni centar

Narodna knjižnica s ponosom vas poziva na jedinstvenu večer umjetnosti i književnosti. U petak, 21. svibnja, u 20:30 sati, održat će se otvaranje izložbe "Ključ života" i promocija knjige "Mostovima Firence" autorice Lidije Jovanović Marušić u Kulturnom centru.

Lidija Jovanović Marušić, rođena u Splitu, već više od deset godina osvaja svojim slikarskim talentom. Nakon školovanja na ACCADEMIA D’ARTE i The Florence Academy of Art u Firenci, Lidija je usavršila svoje vještine u crtežu, anatomiji, perspektivi, povijesti umjetnosti i slikarskim tehnikama. Njezina djela, posebno istaknuta motivom ruku, pozivaju na duboku refleksiju i otkrivanje ljepote u svakodnevnom životu.

Izložba "Ključ života" predstavlja zbirku Lidijinih radova nastalih posljednjih nekoliko godina, inspiriranih životom, prirodom i čovjekom. Paralelno s izložbom, održat će se promocija romana "Mostovima Firence". Ovaj roman vodi nas na emotivno putovanje kroz životne prekretnice, istražujući kako jedna odluka može promijeniti život na bolje.

Više o Lidiji i njenom radu možete saznati u članku na našem webu: [link na članak].

Ulaz na događaj je slobodan. Pridružite nam se i doživite čaroliju njezinih slika i riječi. Radujemo se vašem dolasku!


Ispis