Književni susret

Pozivnica za književni susret


Pozivamo vas na književni susret koji će se održati u utorak, 18. lipnja u 20:30 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Blatu. Narodna knjižnica Blato ugostit će dva izuzetna hrvatska književnika – Julijanu Matanović i Pavla Pavličića.
Julijana Matanović je cijenjena spisateljica i književna znanstvenica, autorica popularnih romana kao što su „Zašto sam vam lagala“ i „Kao da smo otac i kći“. Također piše za djecu i mlade, a zahvaljujući svom blogu i prisutnosti na društvenim mrežama, postala je jedna od najčitanijih hrvatskih književnica na internetu.
Pavao Pavličić, jedan od najproduktivnijih i najčitanijih hrvatskih pisaca, objavio je više od 100 knjiga. Njegova najpoznatija djela uključuju „Večernji akt“, „Koraljna vrata“, „Dobri duh Zagreba“ i „Trojica u Trnju“. Pavličić je također književni povjesničar, feljtonist, scenarist te profesor emeritus i redoviti član HAZU-a.
Ne propustite priliku da se susretnete s ovim izvanrednim autorima, čujete njihove priče i dobijete inspiraciju iz prve ruke.
Vidimo se na Trgu dr. Franje Tuđmana! Dobrodošli su svi ljubitelji književnosti i znatiželjnici. Podijelite ovaj događaj i povedite prijatelje!

📅 Datum: 18. lipnja 2024.
🕣 Vrijeme: 20:30 sati
📍 Mjesto: Trg dr. Franje Tuđmana, Blato


Ispis